|
Post by spyrosmaddoc on Sept 18, 2019 9:26:53 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
Ιδιότητα: Πρώην Κάτοχος
Μοντέλο: J11A
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5 dci
Μετάδοση: Manual
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Premium
Χρώμα: Z11 Black
Κίνηση: 4Χ2
Κάτοχος από: 11/2014 - 1/2017
|
Post by Stefanos on Sept 18, 2019 10:19:53 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Με το καλό το μωράκι !!!
|
|
xЯRx
QQ Legend
Now You See Me
Ιδιότητα: Κάτοχος
Μοντέλο: J11B (facelift)
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2 DiG-Τ
Εκπομπές ρύπων: Euro 6
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta
Χρώμα: Pearlescent Black
Κάτοχος από: 06/2018
|
Post by xЯRx on Sept 18, 2019 10:44:59 GMT 2
joie ή maxi - cosi
Με το καλό
|
|
tsarpos1984
Μέλος ΔΟ
Εκπομπές ρύπων: Euro 6d
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta
Χρώμα: Λευκό
|
Post by tsarpos1984 on Sept 18, 2019 10:45:46 GMT 2
Αδερφέ να πας prenatal..εγω απο εκει πηρα και εμεινα πολυ ευχαριστημένος..πηρα τη μάρκα της πρεναταλ αν θυμάμαι καλα Jordani..
|
|
harskouf
QQ Master
Κάτοχος από: Νοέμβριος 2016
|
Post by harskouf on Sept 18, 2019 11:08:09 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Με το καλό να έρθει το μωράκι.
Έχω βγάλει τον ξύλινο πάτο. Το καρότσι πιάνει πάντοτε αρκετό χώρο. Και όταν μεγαλώσει το παιδί θα έχεις να κουβαλάς ένα σωρό πράγματα (παιχνίδια, κουβαδάκια κ.α.) οπότε ο χώρος θα σου χρειαστεί
Καροτσάκια καλά, είναι τα Maclaren, αρκετά ανθεκτικά, ενώ χωράνε μια χαρά στο πορτ μπαγκάζ του QQ αν βγάλεις τον πάτο.
Φρόντισε να αποθηκεύσεις τον ξυλινο πάτο σε σημείο χωρίς υγρασία (εγώ έχω τυλίξει τα κομάτια με σακούλα αποθήκευσης) και χωρίς κίνδυνο να σπάσει
|
|
ftso
QQ Owner
https://ftso.gr
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6 dci
Επίπεδο Εξοπλισμού: Techna
Χρώμα: Black
Κάτοχος από: 2016
|
Post by ftso on Sept 18, 2019 16:19:44 GMT 2
Με το καλό!
Εμείς έχουμε το Βugaboo cameleon3 το οποίο γενικά είναι ογκώδες αλλά σπάει σε πολλά κομμάτια πανεύκολα οπότε το βολεύεις σχετικά άνετα. Επίσης από την ίδια εταιρία έχει βγει τελευταία και το Βugaboo Fox που φαίνεται να είναι πιο portable.
Γενικά σαν καρότσια τα Βugaboo κοστίζουν λίγο παραπάνω αλλά μετά από 1 και 2 και 3 παιδιά θα είναι σαν να τα πήρες χθες και πάνε και παντού χωρίς να ζοριστείς καθόλου! Μην πω για την εγγύηση που σου αλλάζουν μέχρι και όλο το καρότσι έστω και για ένα μικρό προβληματάκι...
Για ακόμη πιο portable δες και το Βugaboo bee και yoyo+ stroller.
|
|
painkiller84
QQ Expert
Κινητήρας: Βενζίνη 1,3 DiG-T
|
Post by painkiller84 on Sept 18, 2019 22:08:18 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Καταρχάς πρέπει να αποφασίσεις κάτι βασικό, πως θέλεις να ανοιγοκλείνει (τύπου σάντουϊτς ή ομπρέλα).Τα τύπου σάντουιτς είναι πιο στιβαρά γιατί έχουν λιγότερα κινητά μέρη ενώ κλείνουν κ ευκολότερα αλλά τα τύπου ομπρέλα πολύ ελαφρύτερα και βολικότερα στο χώρο του πορτ μπαγκάζ. Φθηνή και ποιοτική επιλογή (ομπρέλα) αντί για τα πανάκριβα McLaren που αναφέρθηκαν είναι τα inglesina, ιταλικά. Εγώ αυτό έχω και δε χρειάστηκε να βγάλω τον πάτο διότι το κολλάς στο βάθος όπως μία ομπρέλα θαλάσσης φαντάσου.
|
|
Nomader
QQ Expert
|
Post by Nomader on Sept 19, 2019 8:15:27 GMT 2
θα χρειαστείς και καθισμα αυτοκινητου.. να ξερεις οτι τα μόνα που εχουν δοκιμαστει σε crash tests (γερμανικα τεστς) ειναι τα maxi cosi. εγινα κι εγω μπαμπας πρόσφατα.. και το έψαξα πολύυυυυ. καρότσι inglessina Κι εμεις.. θα παρεις και το απλο καρότσι αλλά και το καλάθι.. το οποίο ειναι αρκετά μεγαλύτερο απο τα υπόλοιπα.. στον ιδιο σκελετο μπαινει και το καλάθι που θα εχετε τους πρωτους 4-5 μηνες και το απλό καροτσακι
|
|
droll
QQ Master
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta
Χρώμα: Μπλέ
Κάτοχος από: 2018
|
Post by droll on Sept 19, 2019 9:19:18 GMT 2
Καλώς να έρθει το νέο σας μέλος. Και εγώ iglesina έχω (trilogy). Όταν το φορτώνω για διακοπές το σπάω στα 2 (σκελετό και κουκούλα και αποθηκεύεται πιο εύκολα). Κλείνει εύκολα (τύπου ομπρέλα), αλλά δεν παύει να πιάνει αρκετό χώρο, ειδικά τον χειμώνα που θα το έχεις με όλα τα κομφόρ (ποδόσακο κτλ).
Για καθισματάκι έχω ένα της Britax και ένα της maxi cosi. Πάντως δικό του καθισματάκι έχει και το καρότσι (iglesina), όχι κάτι το σπουδαίο αλλά στο trilogy καρφώνεται πάνω στο καροτσάκι και είναι αρκετά βολικό. Στο 2ο παιδί το πείρα και με βόλεψε πάρα πολύ ειδικά στις διακοπές γιατί από το καρότσι πείρα μόνο το σκελετό του!
|
|
ftso
QQ Owner
https://ftso.gr
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6 dci
Επίπεδο Εξοπλισμού: Techna
Χρώμα: Black
Κάτοχος από: 2016
|
Post by ftso on Sept 19, 2019 11:17:34 GMT 2
|
|
Nomader
QQ Expert
|
Post by Nomader on Sept 19, 2019 13:17:42 GMT 2
το maxi-cosi που πηρα εγω ειναι απο 0-μεχρι 4 ετών γυρίζει μπρος και πισω.. βοηθαει πολυ στη τοποθέτηση του μικρού.. μετά τους 15 μήνες το γυρίζεις να κοιταει μπροστα
|
|
painkiller84
QQ Expert
|
Post by painkiller84 on Sept 19, 2019 14:28:10 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Να χαμε να λέγαμε, ούτε προϋπολογισμό δεν ανέφερες και εδώ υπάρχουν προτάσεις από 300 έως 1.500 ευρώ.
|
|
painkiller84
QQ Expert
|
Post by painkiller84 on Sept 19, 2019 14:37:03 GMT 2
θα χρειαστείς και καθισμα αυτοκινητου.. να ξερεις οτι τα μόνα που εχουν δοκιμαστει σε crash tests (γερμανικα τεστς) ειναι τα maxi cosi. εγινα κι εγω μπαμπας πρόσφατα.. και το έψαξα πολύυυυυ. καρότσι inglessina Κι εμεις.. θα παρεις και το απλο καρότσι αλλά και το καλάθι.. το οποίο ειναι αρκετά μεγαλύτερο απο τα υπόλοιπα.. στον ιδιο σκελετο μπαινει και το καλάθι που θα εχετε τους πρωτους 4-5 μηνες και το απλό καροτσακι
Μάλλον εννοείς τον οργανισμό adac και ΟΧΙ,τα maxi cosi δεν είναι τα μόνα που έχουν δοκιμαστεί σε tests του, για την ακρίβεια είναι δεκάδες μάρκες που δοκιμάζονται κάθε χρόνο και περνάνε τα τεστ με επιτυχία, υπάρχει η λίστα στο site τους.
|
|
|
Post by spyrosmaddoc on Sept 19, 2019 14:53:46 GMT 2
Λόγω επικείμενης γέννησης θα ήθελα να ξέρω τι καρότσι παιδικό έχετε όσοι έχετε και τι χώρο πιάνει πίσω... Αν έχετε βγάλει τον πάτο για χώρο... Γενικά κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Να χαμε να λέγαμε, ούτε προϋπολογισμό δεν ανέφερες και εδώ υπάρχουν προτάσεις από 300 έως 1.500 ευρώ. Αφού δω όλες τις προτάσεις Θα αποφασίσω αναλόγως... Είπα να μην βάλω περιορισμό στα λεφτά. Πιο πολύ με ενδιαφέρει η αξιοπιστία και η εμπειρία χρήσης.
|
|
harskouf
QQ Master
Κάτοχος από: Νοέμβριος 2016
|
Post by harskouf on Sept 19, 2019 17:07:34 GMT 2
Τα καθίσματα Cybex που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι πολύ καλά. Γυρίζουν στο πλάι για να βάλεις το παιδί και μετά γυρίζουν πίσω ενώ εχουν και ανάκλιση. Απο τους 15 μήνες και μετά μπορείς να τα γυρίσεις μπροστά όπου ασφαλίζουν το παιδί με κάτι σαν αερόσακο ώστε να μην καταπονείται.
|
|