Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
Ιδιότητα: Πρώην Κάτοχος
Μοντέλο: J11A
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5 dci
Μετάδοση: Manual
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Premium
Χρώμα: Z11 Black
Κίνηση: 4Χ2
Κάτοχος από: 11/2014 - 1/2017
|
Post by Stefanos on Jun 24, 2017 19:55:06 GMT 2
Διαβαζοντας πριν το παρω στα χερια μου τα σχετικα φορουμ, ημουν προετοιμασμενος για τα χειροτερα. Παρολα αυτα, η μεχρι τωρα εικονα του, εχοντας κανει σε ενα μηνα πανω απο 4000 χλμ με ενα 1600 4Χ2, ειναι εξαιρετικη! Ουτε τριξιματα, ουτε συντονισμοι, εξαιρετικο κρατημα για το υψος του, και τρομερα ξεκουραστο ταξιδι. Το μονο "περιεργο" ο παφλασμος οταν ειναι γεματο το ντεποζιτο αλλα δεν ειναι το μονο πετρελαιοκινητο που το εχει! Συνολικα δειχνει ενα πολυ εντιμο για τα λεφτα του αυτοκινητο. Ευχάριστο αυτό! Μπράβο, έπεσες σε καλό κομμάτι!!
|
|
agpol07
QQ Owner
|
Post by agpol07 on Jun 24, 2017 20:01:26 GMT 2
Παιδιά να ρωτήσω κάτι εγώ? Νοιώθω ότι σε πορεία τραβάει λίγο δεξιά το τιμόνι, αν το πάω αντιπροσωπεία καλύπτουν την ευθυγράμμιση? Έχω κάνα 1500 χλμ, 2 μηνών.
|
|
agpol07
QQ Owner
|
Post by agpol07 on Jun 24, 2017 21:35:03 GMT 2
Εθνική οδό για Τρίπολη. Και γενικά σε αυτοκινητόδρομους το νοιώθω. Το διάβασα που το γράφει και άλλο παιδί εδώ μέσα γι'αυτό ρώτησα.
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on Jun 24, 2017 23:26:32 GMT 2
Εθνική οδό για Τρίπολη. Και γενικά σε αυτοκινητόδρομους το νοιώθω. Το διάβασα που το γράφει και άλλο παιδί εδώ μέσα γι'αυτό ρώτησα. Σε εμένα ειχε συμβεί αλλα και σε άλλους. Μακάρι να μην σου πουν τις ίδιες παπαριες που έλεγαν σε εμένα περί δρόμων, κλίσεων αυτών κλπ. Το αμάξι θέλει ευθυγράμμιση και να απαιτήσεις να σου κάνουν τωρα που δεν έχουν λογικά προλάβει να φαγωθούν τα λάστιχα ανομοιομορφα, ειδάλλως να πας σε ευθυγραμμισα εκτός.
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 27, 2017 13:42:10 GMT 2
Διαβαζοντας ολα τα παραπανω....απλα απορω!! Πραγματικα απορω....!! Ενα σωρο νεοι ιδιοκτητες με ενα σωρο παραπονα...και να διαβαζεις οτι ΔΕΝ πρεπει να τα γραφεις γιατι ειναι " κακο " λεει για το image (?)...του αμαξιου(?)...της Nissan(?)...η δεν ξερω εγω ποιανου αλλου. Οχι sorry...δεν ειναι ετσι. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ η εταιρεια ...(αν την ενδιεφερε) Χαιρομαι που καποιοι επεσαν σε καλο κομματι...ειλικρινα χαιρομαι γιατι ξερω πια ποσο ψυχοφθορο ειναι να δινεις τα ωραια σου ( κ πολυ δυσκολο πια να βγαλεις ) χρηματα για να παρεις κ α ι ν ο υ ρ γ ι ο αυτοκινητο...κι αυτο μετα καθε μερα να μην σου το επιστρεφει με μικρες στιγμες απολαυσης αλλα με συνεχομενες ( για τα δεδομενα του καθενος ) απογοητευσεις. Ναι...πριν ειχα Mercedes SLK. Ονειρεμενο αυτοκινητο..για εργενη ή ζευγαρι..οχι για 3μελη οικογενεια ..γι αυτο αλλαχθηκε με το QQ. Οχι ΔΕΝ κανω απευθειας συγκριση με το QQ ...θα ταν εντελως παραλογο κ αδικο. Ειχα ομως κι αλλα αμαξια...Seat ( καινουργιο) & Pegeuot & Citroen ...αρα εχω μετρο συγκρισης. Αδικει τον εαυτο του το QQ...πολυ παρα πολυ. Κακιστη ποιοτητα υλικων..κακιστη συναρμογη..απο ενα πανεμορφο αμαξι με αξιοπιστη μηχανη. Αλλα ποσο να πω δεν πειραζει που τριζει... ποσο να πω οκ που τα υφασματα ξεφτιζουν λες κ ειναι χαρτι...ποσο δε βαριεσαι που ο καθρεφτης τρεμει....ποσο δε γαμ... που σε καθε στροφη το καθισμα κουνιεται κ μπαινει μεσα λες κ ειναι απο τα jumbo?? Ουτε ψειρας ειμαι..ουτε ψυχαναγκαστικος...ουτε της τρελης λεπτομερειας οπως ο Στεφανος ( που αλλο τοσο εξυπηρετικος ειναι το παιδι..κι αμεσως προσφερει τη βοηθεια του ). Δινεις σχεδον 25.000€ κ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ενα αμαξι να σε ικανοποιει απλα...τπτ αλλο.
*** Οσο για το σχολιο " οποιος δε γουσταρει το πουλαει κ χανει " δεν νομιζω πως ειναι επιχειρημα που χρειαζεται σχολιασμο. Ναι οποιος του περισευουν απο 5χλρ κ πανω που ειναι η αμεση χασουρα το κανει. Πασο...
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5
Χρώμα: black z11
|
Post by GiannisQQ on Jun 27, 2017 13:47:57 GMT 2
Όταν έχεις ταλαιπωρηθεί από ένα νέο αμάξι αξίας 25000€ και αυτά που λες είναι λίγα. Θεωρώ τον εαυτό μου από τους τυχερούς που δεν έχουν προβλήματα, αλλά στην τελική για ένα νέο αυτοκίνητο τέτοιας αξίας, αυτός έπρεπε να είναι ο κανόνας και όχι το τυχερό. .. Κρίμα πραγματικά να περνάει τέτοια ταλαιπωρία οποίος έδωσε τα ωραία και δύσκολα να βγουν λεφτά του και κάνεις να μην προσπαθεί ούτε καν να τον βοηθήσει. Γιατί από την μία είναι πολύ κακό να υπάρχουν τόσα προβλήματα (μικρά μεν, αλλά υπαρχουν) από την άλλη όμως είναι τραγικό να έχεις μια αντιπροσωπία που δεν ασχολείται συστηματικά να τα επιλύσει....
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 27, 2017 14:04:07 GMT 2
Αυτο φιλε που ειπες ειναι ολη η ουσια. Εσυ & το παιδι που χει κανει τις βελτιωσεις και το χαιρεται το QQ του επρεπε να στε ο κανονας οχι η εξαιρεση. Η φαση QQ J11 ηταν αρπαχτη της Nissan και νομιζω ειναι πασιφανεστατο πια. Λυπαμαι που δεν μου εκοψε να μπω στο φορουμ νωριτερα ωστε να παω υποψιασμενος και να προλαβω το Χ1 προ αυξησεων αν και ο λογος που δισταζα ηταν γτ ψαχνομαι για αγορα σπιτιου και αυτα τα + 12χλρ περιπου ΔΕΝ ηξερα αν θα τα χρειαστω ή οχι οποτε πηγα σε πιο safe οικονομικα λυση (λαθος εν τελη γτ το πληρωσα ψυχολογικα) Μακαρι ολων τα qq να ταν σαν το δικο σου δλδ vfm λυση και να μουν απλα ενας ατυχος που γκρινιαζει.
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
|
Post by GiannisQQ on Jun 27, 2017 14:16:17 GMT 2
Να σου πω την αλήθεια μου και γω για αυτό πήγα στο qq. Έψαχνα αμάξι μέχρι 20-22 Κ γιατί ήθελα να κρατήσω λεφτά και για την επερχόμενη αγορά σπιτιού. Δεν ε περνά όμως κάτι να μου αρέσει. Είχα κολλήσει λοιπόν με το vitara και το qq. Έδωσα για το qq 24Κ για μια αρκετά πλούσια έκδοση και τώρα είμαι μια χαρά. Σίγουρα θα προτιμούσα μια Χ1 που υπήρχε τότε ή αν αγόραζα τώρα κάποιες από τις πολλές νέες επιλογές πχ kodiaq. Τώρα βέβαια πλέον έχω και 3 παιδιά, οπότε το 7 θεσιο θα ήταν μονόδρομος... Θα συμφωνήσω μάλιστα απόλυτα και σε αυτό που είπες πριν, ότι δηλαδή η επιλογή να το δώσεις τώρα για να πάρεις κάτι άλλο και να χάσεις κάνα 5χιλιαρο δεν είναι καν επιλογή, ιδίως σε τέτοιες εποχές. ...
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on Jun 27, 2017 14:36:31 GMT 2
Θα συμφωνήσω μάλιστα απόλυτα και σε αυτό που είπες πριν, ότι δηλαδή η επιλογή να το δώσεις τώρα για να πάρεις κάτι άλλο και να χάσεις κάνα 5χιλιαρο δεν είναι καν επιλογή, ιδίως σε τέτοιες εποχές. ... Και εγώ αν ήξερα τι εφορία θα πλήρωνα σήμερα, θα το κράταγα το QQ χωρίς να χάσω από την πώληση του στα 2 χρόνια και θα έπαιρνα ένα καλό ζευγάρι ωτοασπίδες  !
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
|
Post by GiannisQQ on Jun 27, 2017 15:48:31 GMT 2
Θα συμφωνήσω μάλιστα απόλυτα και σε αυτό που είπες πριν, ότι δηλαδή η επιλογή να το δώσεις τώρα για να πάρεις κάτι άλλο και να χάσεις κάνα 5χιλιαρο δεν είναι καν επιλογή, ιδίως σε τέτοιες εποχές. ... Και εγώ αν ήξερα τι εφορία θα πλήρωνα σήμερα, θα το κράταγα το QQ χωρίς να χάσω από την πώληση του στα 2 χρόνια και θα έπαιρνα ένα καλό ζευγάρι ωτοασπίδες  ! Ωχ....
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 30, 2017 18:42:29 GMT 2
Μπηκα σε Kodiaq....και πηγα βολτα.....!! Γεια σας....:-( Οκ..ειχα ξαναφαει φολα οταν ειχα μπει σε μια Octavia αλλα ειπα θα μου φανηκε λογω απογοητευσης ( ηταν στα πρωτα σοκ"ποιοτητας" του QQ) Τλπ...εν κατακλειδι , δε θα το παιρνα..πολυ μεγαλο κ ογκωδες και μονο διλιτρο turbodiesel φορτωμενη εκδοση θα περπαταει. Αλλα κ το φτηνο αποπνεει τετοια αισθηση ποιοτητας μεσα που σε κανει κ μελαγχολεις ...τοοοοσο δυσκολο ηταν δλδ για τη Nissan? Τλπ...αυτα
|
|
maximos
QQ Legend
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6
Χρώμα: White 326
Κίνηση: 4Χ4
Κάτοχος από: 01-2016
|
Post by maximos on Jun 30, 2017 18:55:15 GMT 2
Μπηκα σε Kodiaq....και πηγα βολτα.....!! Γεια σας....:-( Οκ..ειχα ξαναφαει φολα οταν ειχα μπει σε μια Octavia αλλα ειπα θα μου φανηκε λογω απογοητευσης ( ηταν στα πρωτα σοκ"ποιοτητας" του QQ) Τλπ...εν κατακλειδι , δε θα το παιρνα..πολυ μεγαλο κ ογκωδες και μονο διλιτρο turbodiesel φορτωμενη εκδοση θα περπαταει. Αλλα κ το φτηνο αποπνεει τετοια αισθηση ποιοτητας μεσα που σε κανει κ μελαγχολεις ...τοοοοσο δυσκολο ηταν δλδ για τη Nissan? Τλπ...αυτα που να δείς τι έπαθα εγώ όταν οδήγησα το 3008...
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 30, 2017 18:59:58 GMT 2
Ωχ...μη μου λες τετοια και ελεγα να το κανω test drive παλι απο γνωστο Εχω ακουσει καλα λογια...αληθευουν?
|
|
maximos
QQ Legend
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6
Χρώμα: White 326
Κίνηση: 4Χ4
Κάτοχος από: 01-2016
|
Post by maximos on Jun 30, 2017 19:17:17 GMT 2
εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. στιβαρό και αθόρυβο.
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
|
Post by GiannisQQ on Jun 30, 2017 19:25:48 GMT 2
Για να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. .... Πάντα θα υπάρχει κάτι νέο που θα βγαίνει και θα μας αρέσει περισσότερο. Εγώ πάντως τώρα μετράω πολλά που θα προτιμούσα από το qq αν αγόραζα. Όμως, απ την άλλη όταν πήρα το qq ήταν αν όχι η καλύτερη, μια από τις καλύτερες επιλογές. ...
|
|