Tackleberry
QQ Legend
Μοντέλο: J11A
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6 dci
Μετάδοση: Manual
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Premium
Χρώμα: Ink blue
Κίνηση: 4Χ4
Κάτοχος από: 11/2014
|
Post by Tackleberry on Feb 16, 2017 8:15:28 GMT 2
Με το καλό να το παραλάβεις Αβραάμ. Το bind-spot (όχι η σειρά), έχει θέμα με τους αισθητήρες πιστεύω, όπως εγώ με τους μπροστινούς, κάθε φορά που βρέχει έντονα ή όταν το πλένω, πρέπει να τους φυσήξω μετά, κάπου απορροφούν νερό...
|
|
dimitrios
QQ Owner
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta
Χρώμα: Grey Metallic
Κίνηση: 4Χ2
Κάτοχος από: 2017
|
Post by dimitrios on Feb 16, 2017 13:29:47 GMT 2
Καλοτάξιδο!
|
|
dimitrios
QQ Owner
Χρώμα: Grey Metallic
Κάτοχος από: 2017
|
Post by dimitrios on Feb 16, 2017 13:59:08 GMT 2
Μεσα στην Αθήνα ειναι δυσκολο να οδηγήσεις οποιοδήποτε αμάξι πάνω απο κατηγορία super mini. Οι μηχανακηδες αν μπορούσαν να μας πηδήξουν ..... για να περάσουν θα το έκαναν. Πάντως μην τρελένεστε με ολα τα ηλεκτρονικά. Πολλές φορές μπαίνουν και σε βάρος της γενικότερης ποιότητας σαν χάντρες προς ιθαγενείς. Απο ολα οσα ειχε το δικό μου premium το πιο σημαντικό για ταξίδι ηταν τα αυτόματα φώτα στη μεγάλη σκάλα και οι αισθητήρες εμπρός. Ουτε κάμερες ουτε αποφυγη σύγκρουσης ουτε το blind spot που το εχω πετύχει σε αλλα αμάξια και προφανώς ουτε το connect. ΟΚ, εγώ προερχόμενος από αυτοκίνητο 15ετίας (Alfa Romeo 156 2.0 JTS Distinctive) αυτό που περίμενα πως και πως από το Qashqai ήταν τα ...ηλεκτρονικά. Με σειρά απόλαυσης: Βluetooth: Επιτέλους χτυπάει το κινητό και δεν ψάχνω να το βρω. Η ευκολία και η ποιότητα του ήχου στην κλήση είναι ...χλίδα. Οι τελευταίες κλήσεις και τα contacts στην touch οθόνη... μαγεία. Επίσης τα παιδιά από τα πίσω καθίσματα μπορούν να κάνουν πρόγραμμα επιλέγοντας τραγούδια στο κινητό, οπότε δεν έχει "μπαμπά βάλε μας" Navigator: ξέφυγα από την εποχή της ...βεντούζας. Παίζει και το send-to-car (όχι για διαδρομές δυστυχώς) οπότε ένα απογευματάκι πέρασα και τα προσωπικά POIs. Αισθητήρες - κάμερες: Ξέχασα το "με παίρνει - δε με παίρνει;". Πλέον για να χτυπήσεις σε παρκάρισμα πρέπει να έχεις θέμα... Σαν αυτοκίνητο - (οδηγική αίσθηση, φινίρισμα, υλικά) η αρκετά ακριβότερη Alfa (35000€ τότε) ήταν μια κατηγορία πάνω (τουλάχιστον), αλλά οι ευκολίες που προσφέρει το σύγχρονο Qashqai είναι για μένα που στο μεσοδιάστημα έγινα πατέρας εξίσου σημαντικές.
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Feb 16, 2017 17:23:21 GMT 2
Λογικά μέχρι την άλλη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ αισιοδοξώ να έχει έρθει και να έχει βγάλει πινακίδες ώστε να πάω να παραλάβω Σάββατο!!!
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Feb 16, 2017 17:51:12 GMT 2
Μεσα στην Αθήνα ειναι δυσκολο να οδηγήσεις οποιοδήποτε αμάξι πάνω απο κατηγορία super mini. Οι μηχανακηδες αν μπορούσαν να μας πηδήξουν ..... για να περάσουν θα το έκαναν. Πάντως μην τρελένεστε με ολα τα ηλεκτρονικά. Πολλές φορές μπαίνουν και σε βάρος της γενικότερης ποιότητας σαν χάντρες προς ιθαγενείς. Απο ολα οσα ειχε το δικό μου premium το πιο σημαντικό για ταξίδι ηταν τα αυτόματα φώτα στη μεγάλη σκάλα και οι αισθητήρες εμπρός. Ουτε κάμερες ουτε αποφυγη σύγκρουσης ουτε το blind spot που το εχω πετύχει σε αλλα αμάξια και προφανώς ουτε το connect. ΟΚ, εγώ προερχόμενος από αυτοκίνητο 15ετίας (Alfa Romeo 156 2.0 JTS Distinctive) αυτό που περίμενα πως και πως από το Qashqai ήταν τα ...ηλεκτρονικά. Με σειρά απόλαυσης: Βluetooth: Επιτέλους χτυπάει το κινητό και δεν ψάχνω να το βρω. Η ευκολία και η ποιότητα του ήχου στην κλήση είναι ...χλίδα. Οι τελευταίες κλήσεις και τα contacts στην touch οθόνη... μαγεία. Επίσης τα παιδιά από τα πίσω καθίσματα μπορούν να κάνουν πρόγραμμα επιλέγοντας τραγούδια στο κινητό, οπότε δεν έχει "μπαμπά βάλε μας" Navigator: ξέφυγα από την εποχή της ...βεντούζας. Παίζει και το send-to-car (όχι για διαδρομές δυστυχώς) οπότε ένα απογευματάκι πέρασα και τα προσωπικά POIs. Αισθητήρες - κάμερες: Ξέχασα το "με παίρνει - δε με παίρνει;". Πλέον για να χτυπήσεις σε παρκάρισμα πρέπει να έχεις θέμα... Σαν αυτοκίνητο - (οδηγική αίσθηση, φινίρισμα, υλικά) η αρκετά ακριβότερη Alfa (35000€ τότε) ήταν μια κατηγορία πάνω (τουλάχιστον), αλλά οι ευκολίες που προσφέρει το σύγχρονο Qashqai είναι για μένα που στο μεσοδιάστημα έγινα πατέρας εξίσου σημαντικές. Τα είπες όπως είναι , καθαρά και ξάστερα! Έχουμε αμαξάρα!
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
Ιδιότητα: Πρώην Κάτοχος
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5 dci
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Χρώμα: Z11 Black
Κάτοχος από: 11/2014 - 1/2017
|
Post by Stefanos on Feb 16, 2017 18:10:44 GMT 2
Μπράβο παιδιά!! Αβραάμ με το καλό!
|
|
nigal9981
Μέλος ΔΟ
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6
Μετάδοση: CVT
Χρώμα: Grey
Κάτοχος από: 12/9/2016
|
Post by nigal9981 on Feb 16, 2017 22:27:25 GMT 2
Με το καλό φίλε να προστεθεις στην παρέα και..... Επίσημα! Με το αμάξι σου μαζί!
|
|
aytokrator
QQ Owner
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta Look
Χρώμα: BLACK
Κάτοχος από: 24-3-2017
|
Post by aytokrator on Mar 14, 2017 1:46:43 GMT 2
Μετα απο 3 μηνες αναμονη περιμενω κ εγω να παραλαβω.. n conecta look μαυρο... 1.6 dci 4χ4...απο μερα σε μερα... Αβραμ τι εγινε ηρθε?δωσε φώτο στο λαο
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Mar 14, 2017 17:22:18 GMT 2
|
|
qqlover
QQ Master
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Connect
Χρώμα: 326 White
|
Post by qqlover on Mar 15, 2017 15:57:16 GMT 2
ΟΚ, εγώ προερχόμενος από αυτοκίνητο 15ετίας (Alfa Romeo 156 2.0 JTS Distinctive) αυτό που περίμενα πως και πως από το Qashqai ήταν τα ...ηλεκτρονικά. Με σειρά απόλαυσης: Βluetooth: Επιτέλους χτυπάει το κινητό και δεν ψάχνω να το βρω. Η ευκολία και η ποιότητα του ήχου στην κλήση είναι ...χλίδα. Οι τελευταίες κλήσεις και τα contacts στην touch οθόνη... μαγεία. Επίσης τα παιδιά από τα πίσω καθίσματα μπορούν να κάνουν πρόγραμμα επιλέγοντας τραγούδια στο κινητό, οπότε δεν έχει "μπαμπά βάλε μας" Navigator: ξέφυγα από την εποχή της ...βεντούζας. Παίζει και το send-to-car (όχι για διαδρομές δυστυχώς) οπότε ένα απογευματάκι πέρασα και τα προσωπικά POIs. Αισθητήρες - κάμερες: Ξέχασα το "με παίρνει - δε με παίρνει;". Πλέον για να χτυπήσεις σε παρκάρισμα πρέπει να έχεις θέμα... Σαν αυτοκίνητο - (οδηγική αίσθηση, φινίρισμα, υλικά) η αρκετά ακριβότερη Alfa (35000€ τότε) ήταν μια κατηγορία πάνω (τουλάχιστον), αλλά οι ευκολίες που προσφέρει το σύγχρονο Qashqai είναι για μένα που στο μεσοδιάστημα έγινα πατέρας εξίσου σημαντικές. Τα είπες όπως είναι , καθαρά και ξάστερα! Έχουμε αμαξάρα! Πως σου προεκυψε και πουλησες το Χ-trail όμως και πηγες ξανα στο μεγαλο αρχικο σου ερωτα το QQ;
|
|
aytokrator
QQ Owner
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta Look
Χρώμα: BLACK
Κάτοχος από: 24-3-2017
|
Post by aytokrator on Mar 20, 2017 17:11:43 GMT 2
|
|
nitako
QQ Owner
Μοντέλο: J11B (facelift)
Χρώμα: Μαυρο
Κάτοχος από: 4/2018
|
Post by nitako on Feb 28, 2018 16:04:41 GMT 2
Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε φάση που θα παραγγείλω το qq nconnecta 4x4 και ψάχνοντας έπεσα σε αυτό εδώ www.gocar.gr/news/feed/11737,Apo_17150_eyrw_to_neo_Nissan_QASHQAI.html είδα λοιπόν οτι το 2014 η τιμή για το ACENTA CON (nconnecta σήμερα) ήταν τοτε 29790 + 1% που ανέβηκε ο φπα, βγαίνει 30087 , η σημερινή τιμη είναι 31290 δηλαδή 1200€ διαφορά πάνω. είναι έτσι?όντως εχει ανέβει η κάνω λάθος?
|
|
ellanios21
Μέλος ΔΟ
Χρώμα: GREY
Κάτοχος από: 1/2016
|
Post by ellanios21 on Feb 28, 2018 16:54:05 GMT 2
Δεν έχει νόημα να τσεκάρεις τόσο παλιές τιμές, άλλωστε η n-connecta έχει πολύ περισσότερο εξοπλισμό απο τη τότε acenta con.
|
|
qashqas
QQ Enthousiast
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Energy
Χρώμα: Λευκό
Κάτοχος από: 09/2015
|
Post by qashqas on Feb 28, 2018 18:11:06 GMT 2
ΤΑν θυμάμαι σωστά,το qashqai λίγους μήνες μετά την πρώτη έλευσή του πήρε 400€ αύξηση. Έναν χρόνο αργότερα μια μεταβολή στους κινητήρες από euro5 σε euro6 το ανέβασε άλλο τόσο. Στη συνέχεια που κατι άλλαξε στα τελη, ακριβαίνει το energy κ το techna κ μειώνεται η τιμή του acenta. Από τιμολογιακές αλλαγές, άλλο τίποτα. Αλλά τότε έπαιζε κ χωρίς αντίπαλο! Να δούμε τώρα το fl. Το acenta con είχε μόνο οθόνη, χωρίς τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας κ τις περιμετρικές κάμερες που έχει το n-connecta, έχει δίκιο ο ellanios
|
|
savros
QQ Master
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta
Χρώμα: Gun Metal
Κάτοχος από: December 2016
|
Post by savros on Feb 28, 2018 19:14:12 GMT 2
Οταν πήρα το δικο μου Δεκέμβριος 16 μου είπαν οτι απο το 17 βγάζει μονο n-connecta και καταργεί την ενδιάμεση ..!
|
|