|
Post by nikos2004 on May 9, 2017 20:27:04 GMT 2
έχω πάει σε 2 αντιπροσωπείες και οι δυο έχουν ακριβός την ιδια τιμή ρώτησα και για κάποια έκπτωση λογο νέου μοντέλου άλλα τίποτα
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
Ιδιότητα: Πρώην Κάτοχος
Μοντέλο: J11A
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5 dci
Μετάδοση: Manual
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Premium
Χρώμα: Z11 Black
Κίνηση: 4Χ2
Κάτοχος από: 11/2014 - 1/2017
|
Post by Stefanos on May 9, 2017 20:59:11 GMT 2
έχω πάει σε 2 αντιπροσωπείες και οι δυο έχουν ακριβός την ιδια τιμή ρώτησα και για κάποια έκπτωση λογο νέου μοντέλου άλλα τίποτα Ρώτα και Σφακιανακη
|
|
|
Post by nikos2004 on May 9, 2017 21:07:32 GMT 2
έχω πάει σε 2 αντιπροσωπείες και οι δυο έχουν ακριβός την ιδια τιμή ρώτησα και για κάποια έκπτωση λογο νέου μοντέλου άλλα τίποτα Ρώτα και Σφακιανακη πήγα ιδια τιμή με θεοχαρακη
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on May 9, 2017 23:07:12 GMT 2
πήγα ιδια τιμή με θεοχαρακη Εντυπωση μου προκαλεί... πηρες πλήρη προσφορά και με δώρα κλπ;; Συνήθως πάντα δίνει κατι παραπάνω. Δες ισως και Χαλκια και Κυριακουδη
|
|
johngt
QQ Owner
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta
Χρώμα: Grey
Κάτοχος από: 4/1/2017
|
Post by johngt on May 10, 2017 9:22:52 GMT 2
πήγα ιδια τιμή με θεοχαρακη Και μενα εντυπωση μου κανει! Το Νοεμβριο που εψαχνα ο Σφακιανακης ηταν με διαφορα καλυτερος απο Θεοχαρακη και με περισσοτερα δωρα Μετα αν δεν κανω λαθος ηταν ο Γεωργουλιας και μετα ο Χαλκιας. Με ποιον μιλησες στο Σφακιανακη?
|
|
|
Post by nikos2004 on May 10, 2017 21:16:08 GMT 2
πήγα σήμερα και σε άλλο έμπορο ακριβώς ίδια τιμή !!!!! 21970 1.5d acenta
|
|
|
Post by konstantinos on May 13, 2017 22:14:03 GMT 2
Καλησπέρα, κάτοχος από τον Απρίλιο του N-connecta στην τιμή των 24.670 όπως είπαν δηλαδή και σε εσένα. Ηχομόνωση μέσα στην καμπίνα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, όπως επίσης και κάποια άλλα πραγματάκια ποιοτικά (ίσως είναι στο μυαλό μου). Βέβαια στην κατηγορία του αυτοκίνητα των Bmw, Audi, Mercedes με τα ίδια extra ξεφεύγουν υπερβολικά σε τιμή.
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on May 13, 2017 22:23:58 GMT 2
Καλησπέρα, κάτοχος από τον Απρίλιο του N-connecta στην τιμή των 24.670 όπως είπαν δηλαδή και σε εσένα. Ηχομόνωση μέσα στην καμπίνα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, όπως επίσης και κάποια άλλα πραγματάκια ποιοτικά (ίσως είναι στο μυαλό μου). Βέβαια στην κατηγορία του αυτοκίνητα των Bmw, Audi, Mercedes με τα ίδια extra ξεφεύγουν υπερβολικά σε τιμή. Πρέπει να έχει πέσει γραμμή για τήρηση τιμών πριν το τελικό ξεστοκαρισμα του τρέχοντος προ facelift για αυτό και δεν υπάρχουν προσφορές. Αναμονή 2-3 μήνες ακόμα όταν θα αρχίσουν οι παραγγελίες για το facelift. Όπως έχουμε γράψει και άλλου το QQ είναι ένα πολύ καλό overall αυτοκίνητο αλλά πέραν των οποίων μικρό προβλημάτων, πάσχει σε αυτό που λέμε απτή ποιότητα. Αυτό πολλοί το αντιπαρέρχονται με τα ηλεκτρονικά καλούδια που προσφέρει το qq. Ωστόσο όλα είναι θέμα επιλογής. Αν θες πιο ποιοτικό ride και απτή ποιότητα μπορει κάλλιστα να θυσιαστούν 2-3 ηλεκτρονικά κόλπα.
|
|
Nerven
QQ Enthousiast
Ιδιότητα: Υποψήφιος Κάτοχος
Επίπεδο Εξοπλισμού: N-Connecta
Χρώμα: Άσπρο
Κάτοχος από: 2018?
|
Post by Nerven on May 17, 2017 23:11:34 GMT 2
Καλησπέρα, κάτοχος από τον Απρίλιο του N-connecta στην τιμή των 24.670 όπως είπαν δηλαδή και σε εσένα. Ηχομόνωση μέσα στην καμπίνα θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, όπως επίσης και κάποια άλλα πραγματάκια ποιοτικά (ίσως είναι στο μυαλό μου). Βέβαια στην κατηγορία του αυτοκίνητα των Bmw, Audi, Mercedes με τα ίδια extra ξεφεύγουν υπερβολικά σε τιμή. Καλησπέρα και καλοτάξιδο!!!!! Στην τιμή που αναφέρεις σου έκανε κάποιο έξτρα δωράκι ή ξεροσφύρι;
|
|
ellanios21
Μέλος ΔΟ
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Χρώμα: GREY
Κάτοχος από: 1/2016
|
Post by ellanios21 on Jun 4, 2017 11:18:13 GMT 2
Απ'ότι έμαθα το facelift αναμένεται Ελλάδα προς τα τέλη του χρόνου, μάλλον Νοέμβριο για να προλάβουν και το κλείσιμο Δεκεμβρίου...
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 6, 2017 23:26:41 GMT 2
πήγα σήμερα και σε άλλο έμπορο ακριβώς ίδια τιμή !!!!! 21970 1.5d acenta Φιλε μου δεν κοιτας και τπτ αλλο πχ το Tucson? Το ειδα απο κοντα και ειναι πανεμορφο....και ποιοτικα αποκλειεται να μην ειναι καλυτερο Απτη ποιοτηρα και QQ ειναι αντιθετες εννοιες Φιλικα....
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
Χρώμα: black z11
|
Post by GiannisQQ on Jun 7, 2017 6:51:26 GMT 2
Όντας κάτοχος qq εδώ και 2 χρόνια περίπου και προσπαθώντας πάντα να έχω αντικειμενικη προσέγγιση όλων των θεμάτων, χωρίς να έχω ποτέ εκθειασει το αυτοκίνητο μου και έχοντας αναφέρει πάντα και τα θετικά και τα αρνητικα διαβάζοντας σχόλια σαν αυτό του kostas78 μου έρχεται στο μυαλό η εξής σκέψη. Όσοι πήρατε το qq που τώρα εν τέλη το κραζετε (καλώς ή κακώς δεν θα το κρινω) και λέτε ότι κάτι που βγήκε τωρα θα είναι σίγουρα καλύτερο ποιοτικά πως το ξέρετε? Υποθέτω πως όταν είδατε το qq σε κάποια έκθεση πριν το αγοράσετε, σας φάνηκε ποιοτικό μέσα σε κάποια άλλα πράγματα και τελικά καταλήξατε και το πήρατε. Γιατί αν πήρατε κάτι το οποίο εξ αρχής δεν φαινόταν ποιοτικό τότε κάτι δεν πάει καλά. ... Όπως λοιπόν το qq είχε φανεί ποιοτικό αλλά τελικά αποδείχτηκε κουβάς όπως λέτε, πως είσαστε σίγουροι ότι κάποιο μοντέλο πχ που μόλις βγήκε θα είναι σίγουρα πιο ποιοτικό του qq και αν όχι τόσο χάλια, πως είσαστε σίγουροι ότι και αυτό δεν θα αποδειχθεί κουβάς? Τα λέω όλα αυτά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ μέσα πρέπει να είμαστε όσο αντικειμενικοι γίνεται , όσο και αν κάποιοι μπορεί να έχουμε φάει πακέτο με το αμάξι, γιατί δεν είμαστε μόνο οι κάτοχοι εδώ μέσα αλλά και κόσμος που μπαίνει προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για να πάρει μια σημαντική απόφαση. ... Κυρίως όταν υπάρχουν παραδείγματα merc να τρίζουν, vw να καίνε λάδια κλπ Άποψη μου, Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Τις καλημερες μου
|
|
|
Post by kostas78 on Jun 7, 2017 7:23:10 GMT 2
Όντας κάτοχος qq εδώ και 2 χρόνια περίπου και προσπαθώντας πάντα να έχω αντικειμενικη προσέγγιση όλων των θεμάτων, χωρίς να έχω ποτέ εκθειασει το αυτοκίνητο μου και έχοντας αναφέρει πάντα και τα θετικά και τα αρνητικα διαβάζοντας σχόλια σαν αυτό του kostas78 μου έρχεται στο μυαλό η εξής σκέψη. Όσοι πήρατε το qq που τώρα εν τέλη το κραζετε (καλώς ή κακώς δεν θα το κρινω) και λέτε ότι κάτι που βγήκε τωρα θα είναι σίγουρα καλύτερο ποιοτικά πως το ξέρετε? Υποθέτω πως όταν είδατε το qq σε κάποια έκθεση πριν το αγοράσετε, σας φάνηκε ποιοτικό μέσα σε κάποια άλλα πράγματα και τελικά καταλήξατε και το πήρατε. Γιατί αν πήρατε κάτι το οποίο εξ αρχής δεν φαινόταν ποιοτικό τότε κάτι δεν πάει καλά. ... Όπως λοιπόν το qq είχε φανεί ποιοτικό αλλά τελικά αποδείχτηκε κουβάς όπως λέτε, πως είσαστε σίγουροι ότι κάποιο μοντέλο πχ που μόλις βγήκε θα είναι σίγουρα πιο ποιοτικό του qq και αν όχι τόσο χάλια, πως είσαστε σίγουροι ότι και αυτό δεν θα αποδειχθεί κουβάς? Τα λέω όλα αυτά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εδώ μέσα πρέπει να είμαστε όσο αντικειμενικοι γίνεται , όσο και αν κάποιοι μπορεί να έχουμε φάει πακέτο με το αμάξι, γιατί δεν είμαστε μόνο οι κάτοχοι εδώ μέσα αλλά και κόσμος που μπαίνει προσπαθώντας να βρει πληροφορίες για να πάρει μια σημαντική απόφαση. ... Κυρίως όταν υπάρχουν παραδείγματα merc να τρίζουν, vw να καίνε λάδια κλπ Άποψη μου, Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν. Τις καλημερες μου Φιλε μου καλημερα. Μια χαρα τα γραφεις και καθολου προσβλητικα. Γι αυτο ειναι τα φορουμ για ανταλλαγη αποψεων. Εν μερει εχεις δικιο...πχ στο οτι οταν αγοραζεις αυτοκινητο ειναι συνειδητη αποφαση αρα πως γινεται μετα να το κραζεις. Εδω εχω να σου πω οτι δυστυχως πολλοι παραγοντες οπως βιασυνη ..μη ενδελεχης ελεγχος ...περιορισμενη δυνατοτητα test drive και συγκρισης πολλων μοντελων λογω περιορισμενου χρονου και μη υπαρξης αντιπροσωπειων κοντα.. κτλ κτλ μπορουν να επιφερουν αυτο το αποτελεσμα. Στην περιπτωση μου....ΒΙΑΣΤΗΚΑ. Πιεστηκα να δωσω αυτο που ειχα...ετυχε να ειναι μερες τελους αποσυρσης - εκπτωσης κτλ και πηγα " καρφι " που λενε στο "best seller" της αγορας στην κατηγορια μικρομεσαιου SUV το οποιο ειχα δει δυο φορες στην εκθεση και ειχα κανει ενα 5λεπτο test drive. Τι να πρωτοπω και τι να πρωτοαναλυσω απο οσα με εχουν στεναχωρησει και μου εχουν χαλασει την καθημερινοτητα μιας κ οδηγω τλχ μιαμιση ωρα καθε μερα.... Πιστεψε με δεν ειμαι υπερβολικος ουτε κανενας τρελοψειρας να τρεχω να το πλυνω πχ σε καθε ψιχαλα η να τρεμω τις γρατσουνιες Αλλα για ολοκαινουριο αμαξι των 23-24χλδ ευρω.....οχι δεν τα ανεχομαι ολα αυτα που εχω συναντησει....
|
|
GiannisQQ
QQ Legend
Χρώμα: black z11
|
Post by GiannisQQ on Jun 7, 2017 7:45:09 GMT 2
Κώστα εσύ τα λες σωστά. Είναι αρκετοί που βιάστηκαν όπως εσύ και ίσως τελικά την πάτησαν. Για ανοχή δεν μίλησα πότε. Όταν έχεις δώσει κάποια χρήματα, ακόμα και 5 ευρώ να είναι έχουν αξία. Απλά αυτό που είπα είναι να προσπαθούμε όλοι ασχέτως του πόσο έχουμε πακετωθει με το αμάξι ή όχι, εσύ προφανώς δικαιολογημενα διαμαρτυρεσαι, κυρίως στις συμβουλές που δίνουμε να είμαστε πιο αντικειμενικοι/ψύχραιμοι
|
|
ellanios21
Μέλος ΔΟ
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Χρώμα: GREY
Κάτοχος από: 1/2016
|
Post by ellanios21 on Jun 7, 2017 8:19:22 GMT 2
Οι περισσότεροι που αγοράσαμε το qashqai το κάναμε σε μια εποχή που δεν υπήρχε σοβαρός ανταγωνισμός και άρα δεν υπήρχε κάτι καλύτερο. Προσωπικά έχω ξαναπεί ότι από την αρχή μ"ενοχλούσαν κάποια πράγματα αλλά αποφάσισα να συμβιβαστώ, πολύ κακώς βέβαια όπως αποδείχτηκε. Τα θέματα με τους τριγμους μου ήταν γνωστά απο τα αγγλικά forum, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ότι σχεδόν στη διετία παραγωγής που έκανα τη παραγγελία, δεν θα είχαν επιλυθεί. Που να ήξερα βέβαια ότι αυτή η κατάσταση θα συνεχιζόταν ακόμα και σήμερα....
|
|