Tackleberry
QQ Legend
Μοντέλο: J11A
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,6 dci
Μετάδοση: Manual
Εκπομπές ρύπων: Euro 5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta Premium
Χρώμα: Ink blue
Κίνηση: 4Χ4
Κάτοχος από: 11/2014
|
Post by Tackleberry on Jan 26, 2017 18:55:23 GMT 2
Λόγω του ότι ήμουν κλινήρης, δεν πρόλαβα να σου πω και εγώ την γνώμη μου. Στην θέση σου πάντως θα προτιμούσα το 4Χ4 αφού προέρχεσαι από οικογένεια τετρακίνητων, φυσικά αν υπάρχει η οικονομική ευχέρεια. Χωρίς να θέλω να επηρεάσω την απόφασή σου, αλλά πιστεύω, ότι αν δεις κάποια στιγμή κάποιο off-road κομμάτι δρόμου, θα σου φανεί σαν πρόκληση. Όχι ότι με το 4Χ2 δεν θα πας σε βατούς χωματόδρομους, λόγω ύψους που διαθέτει. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου, με το καλό να το παραλάβεις. Τον Αβραάμ τον γνωρίζω, είχα βάλει μάλιστα κοινοποίηση το X-trail, όταν το πουλούσε. Αν είχες πετύχει ένα QQ μπλε με Αθηναϊκές πινακίδες και αυτοκόλλητα πίσω από φόρουμ, δατς μι, επειδή ανεβαίνω κάποιες φορές Κομοτηνή...
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Jan 26, 2017 19:32:05 GMT 2
Καταρχήν φίλε Τackleberry , περαστικά! Ο Μάκης μου είπε να πάρω Qashqai μιας και ήμουν ανάμεσα σε Tiguan , Peugeot 3008 και κάποια άλλα υποδεέστερα...αλλά ανέβαινε η τιμή! Και επέλεξα Qashqai , μιας και το σίγουρο είναι δοκιμασμένο και βραβευμένο! Όσο για την τετρακίνηση...και εγώ την θέλω αλλά 5000 είναι δυσβάσταχτα...
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Jan 27, 2017 19:33:24 GMT 2
H καλή μέρα μέρα από το πρωί φαίνεται...το ίδιο και η κακή! Και ενώ ήξερα και μετρούσα τις μέρες αντίστροφα...και ο αντιπρόσωπος μου είχε πει παραλαβή 10 Φεβρουαρίου...παίρνω σήμερα στην Αθήνα και ρωτάω...και μου λένε θα φορτωθεί στο καράβι 15 Φεβρουαρίου! Δηλαδή καλό Μάρτιο παραλαβή...κλαψ... 20 πίεση πρέπει να ανέβασα...
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
Ιδιότητα: Πρώην Κάτοχος
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5 dci
Χρώμα: Z11 Black
Κίνηση: 4Χ2
Κάτοχος από: 11/2014 - 1/2017
|
Post by Stefanos on Jan 27, 2017 20:46:11 GMT 2
Δεν υπαρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο ;
|
|
Mageiras
New Member
"Υδριτής" & ADMIN του μαγαζιού του!
Ιδιότητα: Κάτοχος
Κινητήρας: Πετρέλαιο 1,5
Επίπεδο Εξοπλισμού: Acenta
Χρώμα: Black
Κάτοχος από: 6/2016
|
Post by Mageiras on Jan 27, 2017 21:23:23 GMT 2
Σας ευχαριστώ πολύ! Επέλεξα τον 1500 άρη γιατί είδα τρομέρη διαφορά και στον ήχο αλλά και στην λειτουργία του Και δεν είμαι και κάποιος που θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο... αλλά συμφωνώ απόλυτα με σωστό στρώσιμο...ο κινητήρας θα δείξει πραγματικά την δύναμή του... Σωστή επιλογή ... Τήρησε αυτά που πρότεινε ο Ιάπωνας Αβραάμ! Και θα δεις το αποτέλεσμα ετσι οπως πρεπει. Σε καποια ενότητα εχει μεταφερει τις οδηγίες του Ιάπωνα ο Admin. Θα παρεις φοβερή Τελική. Αν φοβάσαι ειμαι διαθέσιμος να στο Α....νοίξω !!! Όταν φτάσεις 6,000-6,500 χιλ. Με 2 ατομα σε καλη ευθεια Εθνικη θα πάρουμε 215 σίγουρα...
|
|
|
Post by kizariotis on Jan 27, 2017 21:51:24 GMT 2
Colonel με έχεις μπριζωσει άσχημα με την τελική αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Βρίσκομαι στα 1990 χιλιόμετρα ακόμα και προσπαθώ να τηρώ όσο μπορώ τις οδηγίες του Ιάπωνα. Όπως έχω ξαναπεί το 90% τον χιλιομέτρων μου είναι εγνατια με εναλλαγές ταχυτήτων αλλά δεν ξεπερνάω τις 3000 στροφές.
|
|
Mageiras
New Member
|
Post by Mageiras on Jan 27, 2017 22:25:47 GMT 2
Colonel με έχεις μπριζωσει άσχημα με την τελική αλλά έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου. Βρίσκομαι στα 1990 χιλιόμετρα ακόμα και προσπαθώ να τηρώ όσο μπορώ τις οδηγίες του Ιάπωνα. Όπως έχω ξαναπεί το 90% τον χιλιομέτρων μου είναι εγνατια με εναλλαγές ταχυτήτων αλλά δεν ξεπερνάω τις 3000 στροφές. Παλεψέ το ειναι δύσκολο να συγκρατηθείς το ξέρω , υπαρχει εξήγηση όμως γιατί δεν πρεπει να ανεβασεις πανω απο 3,500 χιλ στροφές... -Τα ελικοειδές γρανάζια στον Στρόφαλο πρέπει να αποροφήσουν όσο λιγότερους κραδασμούς γίνεται. -Οι αύλοι εισαγωγής δέχονται σταδιακά λίπανση που προσαρμόζεται ανάλογα το μέγαθος των στροφών του κινητήρα.Άλλη λίπανση δέχονται στις 3,500 χιλ στροφες αλλη στις 5,000 στροφές. Η σταθερή λίπανση στις 3,500 χιλ στροφες των άυλων εισαγωγής όμως στον θάλαμο καύσης ειναι και αυτή που θα παραμείνει μέχρι το τέλος της ζωής του κινητήρα.Ουσιαστικά μιλάμε για ενα πολύ λεπτό στρώμα λαδιού που θα λειτουργήσει εφ´ορου ζωής σαν την πρώτη στρωση που θα δέχεται τις υπόλοιπες σε αλλα επίπεδα στροφών.Αυτή θα ´´ξεραθεί ´´θα επικάθωνται πανω της οι υπολοιπες στρώσεις ομαλά και ευθηγραμισμένα. -Τα πάνω και κάτω τμήματα του κινητήρα περιέχουν και εσωτερικές κυλινδροκεφαλές αλουμινίου που λυπάνονται και αυτες σταθερά σε αυτο το νούμερο. Το κυριότερο ομως σημείο εδώ ειναι οτι διατηρούν σε αυτες τις στροφές και σταθερό ψύχος με αποτέλεσμα εσυ να πιστεύεις οτι το ζορίζεις επειδη στην πραγματικότητα δουλευεται ο κινητήρας σαν μπουκωμενος σε αυτες τις στροφές.Ομως διατηρείς σταθερή ψύξη σε ολα τα τμήματα σε ολα τα τυχώματα σε ολα τα διαφράγματα του θαλάμου καύσεως που ειναι απαραίτητη για την παιρετέρω ζωή του κινητήρα !!! -Αν κρατηθείς αδερφέ και εχεις λίγη ελαχιστη ακουστική εμπειρία πιστεψε με μετα το άνοιγμα στα 6,000 χιλιομετρα θα ακούς άλλο κροτάλισμα της Μηχανής... -
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Jan 27, 2017 22:26:46 GMT 2
Δεν υπαρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο ; Το μαύρο χρώμα το έχω απωθημένο...υπάρχει μαύρο αλλά σε άλλες εκδόσεις...και υπάρχει n-connecta σε άλλα χρώματα...
|
|
ellanios21
Μέλος ΔΟ
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Χρώμα: GREY
Κάτοχος από: 1/2016
|
Post by ellanios21 on Jan 27, 2017 22:29:24 GMT 2
Κάνε λίγο υπομονή, προκειμένου να πάρεις αυτό που πραγματικά θέλεις, λίγες μέρες παραπάνω δεν είναι τίποτα.
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Jan 27, 2017 22:36:46 GMT 2
Κάνω υπομονή από τις 17/12 που έδωσα την παραγγελία...
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on Jan 27, 2017 22:38:50 GMT 2
Δεν υπαρχει κάτι ετοιμοπαράδοτο ; Το μαύρο χρώμα το έχω απωθημένο...υπάρχει μαύρο αλλά σε άλλες εκδόσεις...και υπάρχει n-connecta σε άλλα χρώματα... Μην το έχεις απωθημένο. Δύσκολο χρώμα... Πάρε κάτι αλλο
|
|
ellanios21
Μέλος ΔΟ
Κινητήρας: Βενζίνη 1,2
Χρώμα: GREY
Κάτοχος από: 1/2016
|
Post by ellanios21 on Jan 27, 2017 22:44:19 GMT 2
Κάνω υπομονή από τις 17/12 που έδωσα την παραγγελία... Άρα θα πρέπει να περιμένεις γύρω στους 3 μήνες. Δεν είναι και τόσο "κακή" περίοδος αναμονής, σκέψου ότι στα μεγάλα ντουζένια του όταν πρωτοκυκλοφόρησε έφτανε 6 μήνες ο χρόνος παράδοσης.
|
|
Deleted
Deleted Member
Post by Deleted on Jan 27, 2017 22:45:04 GMT 2
Παιδιά , έχω κόλλημα με το μαύρο... είναι δικό μου το πρόβλημα... απλά τα 2 προηγούμενα μου αυτοκίνητα ήταν λευκά... και το μαύρο το λατρεύω...δεν μπορώ να πάρω κάτι άλλο
|
|
Mageiras
New Member
|
Post by Mageiras on Jan 27, 2017 22:57:46 GMT 2
Παιδιά , έχω κόλλημα με το μαύρο... είναι δικό μου το πρόβλημα... απλά τα 2 προηγούμενα μου αυτοκίνητα ήταν λευκά... και το μαύρο το λατρεύω...δεν μπορώ να πάρω κάτι άλλο Το μαυρο απεχθάνονται ολοι ... Ομως πρηδοποιητικά αναφέρω οτι οταν το Μαύρο χρώμα γυαλιστεί ειδικά αν περαστεί κεραμικό 9Η . Τιποτα μα τιποτα απολυτως δεν μπορει να σταθεί διπλα του σε γυαλαδα και να κοντραριστεί!!! Μετά το Μαύρο στην Γυαλάδα έρχεται το Μπλέ...2ο ομως με διαφορα 2ο...Ειδικα στο 9Η κανει ΜΠΑΜ !!!
|
|
Stefanos
Global Moderator
Ιδρυτής
|
Post by Stefanos on Jan 27, 2017 22:58:57 GMT 2
Παιδιά , έχω κόλλημα με το μαύρο... είναι δικό μου το πρόβλημα... απλά τα 2 προηγούμενα μου αυτοκίνητα ήταν λευκά... και το μαύρο το λατρεύω...δεν μπορώ να πάρω κάτι άλλο Σεβαστό απολύτως αλλά είναι πολύ δύσκολο σαν χρώμα. Ταλαιπωρία. Και εγώ δεν είχα ποτέ μαύρο και πήρα στο qq και ήταν ένας από τους λόγους που το έδωσα. Ίσως το gun metallic; είναι φοβερό χρώμα και πάει τρελα στο qq. Αν δεν ήταν το ραβ πριν σε αυτό το χρώμα αυτό θα είχα πάρει....
|
|